Snygg i håret igen och snön är här

Gjorde ett besök hos Klippoteket idag och snyggade till frillan. Skönt, det var verkligen på tiden. Fick som vanligt säga till Jonas att jag klippt mig, eftersom han inte märkte något. Men det vart snyggt tyckte han i alla fall.

En dag kvar att jobba, sen är det dags för helg igen, vilken tur att veckorna går så snabbt. Undrar hur det skulle vara om en vecka var mycket längre. Kanske innehöll 10 dagar, med jobb 7. Usch vad jobbigt det skulle vara. Jag är hel nöjd med detta system. Ett stort tack till den som uppfann veckodagarna,  var det Gud?!?.

Ikväll tänkte jag ladda över bilderna från Åses 30-års/bröllopsfest. Hoppas det blev några bra!

Min näsa har börjat snora, och halsen svider lite. Vad är detta? Får se om det leder någonstans.

Vilket väder vi fått, varit så kallt idag och det var så mörkt redan kl. 13. Sedan kom regnet blandat med snön. Undrar hur det kommer att vara imorgonbitti. Om det går att cykla till jobbet, det kanske är bäst att ställa klockan lite tidigare ifall det ställer till problem. Får se, är ju så tidigt jag måste upp. Klockan ringer redan 5.35.

Stjärnkväll

Det var vitt ute imorse, även när jag gick upp vid nio, helt otroligt.
Nu är det verkligen hög tid för vinterjacka och mössa.


Massage-kvällen igår var underbar. Vi var 5 stycken från jobbet, vi pratade, fick massage och åt våfflor. Jätte trevligt, det värsta är att klockan springer iväg så fort. Halv tolv var jag hemma så det var inte bara lite skönt att ha sovmorgon idag.
Väl hemma fårn jobbet idag har jag även idag prickat av lite på "att göra listan". Mailade till Norrköpings kommun angående sophämtningen. Tecknade även en villaförsäkring på Östgötabrandstodsbolag. Eftersom Jonas aldrig tog tag i det, det blir jag som får fixa allt. Han bara jobbar och sover. Vet inte riktigt om jag gjort allting rätt, men det får vi väl se och om det inte vore så så hoppas jag att det går att rätta till.
Fick till och med äran att betala hans räkningar för han inte hann med, dock från hans konto så det var okej.

Jag missade Desperate Housewives igår, känns inte bra. Vet inte rikigt när reprisen går, men har för mig att det inte är en bra tid. Måste kolla upp det.

Snart är det helg igen och jag kan tänka mig att det blir att fixa i huset. Har i och för sig lite att göra i lägenheten också. Fast det känns fortfarande lite tidigt att börja packa ner saker. Men lite kan jag ju göra. Det står tre kartonger redo i köket sen har vi tre i källaren också. Måste nog åka och köpa fler flyttkartonger med, var inne på det idag men dom är så tunga att bära när dom ligger i tio-pack så jag tänke be Jonas.

Nu är det dags för duschen, ska bli skönt. Tänkte skämma bort håret lite idag med. Just det, måste ta tag i att gå till frissan också, håret är så tråkigt just nu. En frisyr behövs!


Massage imorgon

Det blir så att vi tar hjälp med att slipa och lacka golven i huset. Lika bra det kanske, men smakar det så kostar det. Kommer vi ha pengar kvar till räkningar sen tro?! Det är lugnt säger Jonas så jag litar på det!

Imorgon ska jag och en arbetskamrat till en annan arbetskamrat och bli masserade. Han håller på att utbilda sig till massör och då passar vi på att bli övningsobjekt. PERFEKT

Nu är det bara fyra dagar kvar tills vi ska skriva på de sista papprena på banken sen är huset vårat! Ska bli så skönt att ha det gjort, känna att det verkligen är klart osv.

Denna vecka blev det nattjobb för Jonas igen. Så jag får sova själv ännu en vecka. Det funkar, börjar bli rikigt van.

Tiden spenderas i huset

Det blev en ofrivillig paus i bloggandet dom senaste dagarna. Är rädd för att det kommer bli så framöver. Ni förstår såkert var vi hållit hus, jo i huset. Nu är renoveringen i full gång, så det finns saker att göra. Jag har slipat och målat fönster och dörrkarmar. Det första fönstret var roligt, men sen kommer mölksyran i armarna och det är inte så roligt när man kommer till fjärde förnstret. Nu är det  BARA  fem kvar. Dom tar jag någon annan helg när lusten har återkommit. Jag kvistmålade även taket, inte det heller var så kul efter ett halvt rum, men bra blev det och nu lyser inga kvistar igenom. Blir nog super sen när det är målat helt. Fick faktiskt lite massage av J igår kväll. Han fick väl lite ånger när jag gått och tittat upp och vridit nacken i alldelles fel vinklar. Fast han skyllde på att jag varit så sur och deppig hela helgen. Vilket inte alls stämmer och man frågar mig. Men men, jag tackar ju inte nej till massage, även om klockan var alldelles för mycket. Det sov jag gott på sen.

Idag kontaktade jag Eon så nu tar vi över elen på lördag. En sak att pricka av på "Att göra listan".
Det blir säkerligen en sväng till huset ikväll också. Jonas är och tittar på element nu, får se om det blev något köp. Det kommer en kille ocj ska titta på golven sen, vi funderar på att ta in någon som får fixa det. Så att det blir bra. Får se vad det kan kosta.

Nu ska jag skicka iväg en ansökan till busfabriken, de söker lite extra personal.

Glasögonorm?

Vad är det för snubbe i Bonde söker fru egentligen? Han som är så fjäskig och sjöng idas sommarvisa på snabb-dejterna. Kläcker ur sig att en tjej var väldigt fin och trevligt FAST att hon var knubbig och hade glasögon. Trodde jag skulle skämmas ihjäl. vem säger så? På tv på köpet. Ingen som är någorlunda funtad och över 30 år. Barnsligt.
Var det bara jag som reagerade?

Denna dag har vi spenderat ett par timmar i huset. Tog bort alla golvlister och märkte upp dom, sen ska jag måla dom vita. Vi täckte även in golvet med papp, så nu är det bara att börja måla taket.

Snart har jag spenderad varenda vardagskväll och natt ensammen i tre veckor. Och fler blir det tydligen. Så tråkigt, jonas tycker inte att det är jag som ska gnälla. Utan att det är honom det är synd om som får jobba hela nätterna och sen sova dåligt på dagarna. Det är väl sant i och för sig. Men lite synd är det om mig också, det erkänner han med.
Fast snart är det helg och då kan vi sova tillsammans igen.
30-års festen närmar sig. På fredag är det dags, ska bli roligt. Jag har köpt en ny klänning som jag hoppas jag kommer trivas i. Mörklila nagellack blir det också, var inne på att köpa ett matchande halsband men har inte riktigt haft tid att titta efter det. Får se om jag har lust imorgon annars får det vara.

Nu väntar duschen. Ska bli underbart, har suktat hela dagen. Har nämligen gått runt och små frusit.
Blåsten idag var inga sommarvindar direkt.

Foton på huset

Detta är huset från framsidan.



Förrådsbyggnad med gäststuga i ena dörren.

Taget från vardagsrummet mot köket. Till vänster där inne blir matbordet.


Sovrummets ena del. Utgång till inglasad altan. Kontoret skymtas utanför dörren.



Köket med köksön. Vardagsrum till höger. Ytterdörren kan man se i mitten lite till vänster.




Visst är det fint, eller är det bara vi som är förälskade? Men det är ju lite som sagt att göra för att piffa till det.
Tapeter och slipning av allt golv. Imorgon åker vi nog dit och börjar ta bort lister och förbereda taket för målning.

Nu måste jag hänga upp tvätten och duscha. Tiden flög iväg ikväll. Fick agera lite assistent här hemma, det var ett par högar papper som behövdes sorteras, kopieras och sätta in i pärmar mm. Nu ser man att vi har ett ekbord igen. Skönt, och jag får plats att äta frukost imorgon. Ska upp om sju timmar. BLÄ.

Tapetjakt

Otroligt spännande dag. Slutade klockan tio och då åkt vi ut till huset. Vi kunde gå omkring själva idag och titta och fundrera. Både ute och inne, väldigt mysigt. Drömmarna flödar. Vi mätte och åkte ner till Weydes och tittade på tapeter. Är så stolt över Jonas som orkade titta på tapeter i två timmar. Stackars affärsbiträdet. Men hon var duktig och gav inte upp. Tillslut hittade vi tapeter till vardagsrum, sovrum, kontor och hall. Vardagsrummet blev en mörkgrå aktig fondvägg med beige/bruna detaljer om jag minns rätt. Det kan ha varit mest grå, och en ljus sand färgad tapet resterande. Även den ljusa blir det i "hallen" till rummen. I kontoret blev det en svart med ljusbruna/beiga små ränder vågrätt, som fondvägg och resten blev ljus här också. Sovrummet var svårast men det blev den här fondtapeten, som först var tänkt i vardagsrum. Även här ljust resten av väggarna. Här är det en våd med den ljusa mitt i, det var rätt fint, blir något att tänka på. Sängen kommer att stå mot denna vägg.


I hallen kommer vi även nu att köra med "båttema". Så en vit-blå tapet med ränder blev det. I köket kommer vi att måla väggarna i någon struktur färg. Fortsätta på den som är nu. Lutar åt att det blir en ljusgrå/blå.
Vi köpte även massor med spackel, takfärg mm. Så nu är det bara att sätta igång. Vi introducerade målaren och han börjar på fredag. Första stora grej blir att måla paneltaket vitt.

Passade på att fota idag också. Så bilder kommer inom de närmsta dagarna. Så fort jag får tid.


Spök-lördag

Hemkommen från middagen, mätt och belåten. Ensam här hemma som vanligt. Har börjat tänka mer och mer på hur det ska gå i huset. Med min rädsla för mörker. T ex när jag varit borta så här på kvällen och ska gå in och inte Jonas är hemma. Jag tycker det är läskigt att gå från våran parkering här, hur ska det bli att gå in i ett mörkt hus som är dubbelt så stort som lägenheten. Dessutom omringad av skog och flera hundra meter till närmsta granne? Tänk om jag inte vänjer mig utan tycker det är hemskt att vara ensam.
Vad är det då jag är rädd för? Jo, inte att det ska bli inbrott och liknande. Utan typ spöken och övernaturliga saker. Låter barnsligt jag vet. Men det är så det är. Tänk om jag tittar ut genom förstret och det är bäcksvart och helt plötsligt ser jag ett monster. Jag skulle dö. Vi måste se till att det finns persiener i varenda fönster. För det känns som det är det jag mest är rädd över, att se något i fönstret. Men det kanske blir helt annorlunda när vi bor där. Börjar bli olidligt det här, vill flytta dit och se hur det blir. Det är väldigt typiskt att vi flyttar då det är som mörkast också. Fast det kanske är bra så vi inte hade fått en chock sen, nu har vi bara ljusare tider att se fram emot.


Hushållssysslor

Lite fredagsmys med kinamat blev det igår. Super gott! Det var nog första gången vi åt på resturangen, annars brukar vi hämta hem just kina mat. Jag tog 4 smårätter, alla goda! Men friterad banan som vi tänkte ta till efterrätt var det inte frågan om efter dom portionerna. Det sparar vi till en annan gång.

Vaknade förskräckligt sent idag, 10.40. Uuhh. Huvudet var skapligt segt, men jag kanske behövde det. Tog en rask promenad runt vilbergen och efter det kändes det bättre. Kan ha berott på att jag var inne hela dagen igår, tog bara en liten nypa luft mellan allt pappersarbete.
Annars idag har jag dammsugit, tvättat och plockat här hemma. Förstår inte var alla papper och kläder kommer ifrån. Det finns överallt efter en vecka.  
Ikväll ska vi på släktmiddag hos faster. Tevligt. Ska bli intressant och se alla reaktioner på vårt husköp. Vet inte riktigt om rycktet har nått fram till alla där än.

Hus nästa vecka?

Lasagne blev det till middag idag. Gott! Är glad varje gång jag tar mig tid och lagar mat hemma. Är så trött på utemat, vi äter ju det ganska ofta. Så det är bra när jag får tid för matlagning.
Jag fick träna lite på att vara administratör idag. Hjälpte J med lite papper. Jag tror att jag skulle passa i det yrket. Tycker om att ha ordning och reda. Får se om jag kan hitta någon bra och snabb utbildning eller kurs.

Vi kanske får tillgång till huset redan nästa vecka. Hoppas på det så vi kan börja renovera!

Lill-Lördag till ära!

Är i stort behov av massage! Ryggen bara värker mer och mer. Funderar på om jag ska ringa och boka en tid hos muskeldödaren. Bävar ju lite för det, vill hellre att t ex Jonas ska massera mig. Frågade lite försiktigt förut men fick bara en konstig min tillbaka. Inget att hoppas på där inte.

Vi var påväg att åka och titta på tapeter och olika nyanser man kan ha på trägolv förut. Men vi kom aldrig dit, blev bara en massa andra ärenden. Hoppas vi kan åka någon dag snart, lördag kanske. Har blivit lite sugen på att titta på olika alternativ. Vi har ingen anning om hur vi vill ha det. Blir väl antagligen en pers i affären. med olika viljor mm. Fast vi är rätt lika i alla fall. Ingen gillar super moderna 60-70-tals tapeter osv. Men däremot är nog jag den som vill ha lite ljusa tapeter, kanske vita och sen möblera med färg eller trä och Jonas vill ha mörka säger han. Så vi får kompromissa med någon fondvägg säkert.

Jag vill att dessa två veckor ska gå fort nu så vi kan börja riva!

Nu är det dags att väcka J, han ska ju iväg och jobba nu. Jag ska krypa ner i soffan och se på Bonde söker fru.

Tittar efter extra-jobb

Får fortfarande jobba mycket, vilket är super! Men det är lite skratt retande när de sa att det inte skulle behövas, fast vi trodde u inte på det någon gång. Ska bli intressant och se vart detta leder.
Men får ändå lite panik på att söka andra jobb. Kan inte komma på vart jag ska börja. Känns meningslöst att söka på jobbet på arbetsförmedlingen då det är flera hundra andra som gör det. Utan får försöka komma på ställen jag kan tänka mig att jobba på och sedan gå dit helt enkelt. Men det är faktiskt svårare än vad man tror att komma på ställen. Förslag??Jag har fåttt tips om busfabriken, vore kul, men vad gör man där egentligen? Får undersöka det. Kanske är bra om jag skriver ihop ett brev och ett CV i vilket fall som helst. Hur ett CV nu såg ut egentligen. Får se om jag har ett gammalt sparat i datan. Vore ju praktiskt, bara att uppdatera det.

Ska också söka efter utbildningar inom ekonomi tänkte jag. Någon snabbkurs eller något.

Soffbord vi vill ha

Dessa hittar jag, dock inte på blocket. Godkänt av J.

Indo-serie.

Indra-serie. Är nog mest inne på den.

Båda ligger strax under 2000:-. Indo hittade jag ett på blocket för 900:- men det ser så ljust ut där. Det här får vi kolla upp.

Han jobbar massor och Jag jobbar lagom =)

Det är sant. En ny vecka med nattjobb för J och det betyder ensamma kvällar för mig nu igen. Trist. Visst jag kan välja precis vilket tv-program jag vill, men det blir tråigt till slut det också. Men är väldigt glad för att vi inte bor i huset än. Då hade någon annan fått sova hos mig om nätterna. För det hade jag nog inte riktigt vågat det än. Men jag hoppas att jag kommer vänja mig rätt fort. För att ensam kommer jag ju att vara ofta.

På tal om huset också, vi var ju där igår kväll. Han hade näst intill tömt det nu så tapeterna trädde fram. Och ja, de behöver bytas. Så lite mer jobb än vi hade räknat med blir det. Men jag tycker det ska bli roligt, klart att det kommer att kosta och att det tar tid. Men fint blir det tillslut. Det är så himla fint där, längtar så mycket. Tänker på sen i vår när det blir varmare och man kan sitta ute och mysa i solen mm.

Nu tänkte jag gå ut och leta lite efter möbler på blocket. B la soffbord och matbord.

Möhippa med Ladies Night

Igår hade vi ordnat en möhippa för en kompis. Blev väldigt lyckat. Hela kvällen. Kidnappandet gick skapligt dock med en anning fula och arga ord till oss. Men det fick vi ta, tjejen i fråga var ju i chock. Vi började med att snygga till bruden. Världens snyggaste (läs fulaste) 60-tals "städtant" klänning med matchande skärp under bysten. Lite sminkning blev det också, så läckert. Slöjkan får vi inte glömma, den släpade så vakert i backen hela kvällen.
Efter utsmyckningen åt vi middag på S:t George sedan bar det av till Cloetta Center och LADIES NIGTH. Det var roligt och bruden behövde ju bara visa sig i de snygga kläderna för ca 4000 andra!

Lyckad show med musik och skämt med Henrik Hjelt, Peter Stormare och Martin Stenmark.
Gäst var snickar Matte!




Nu ska vi åka ut och fika i vårt blivande hus. Ska bli roligt, ska titta in ordentligt nu alla rum. Tapeter mm.

Fredagsmys

Bilen blev såld, känns så skönt. Fick en skaplig slant. Såklart var det en rejäl förlust emot vad jag köpte den för. Men en bilaffär är ju aldrig en bra affär. Så det är okej ändå. Det finns nog hål att stoppa pengar i snart.
Fösta gången nu när jag skulle ta en av de andra bilarna, King caben var det. Så bråkade den med mig, kunde inte ens vrida om nyckeln. Efter att ha försökt en stund fick jag snällt gå in och byta nyckel till opeln. Vi kommer bättre överens vi. Jag var så snäll mot den och matade den till och med.
Nu har J jobbat klart natt för denna vecka. Så jag har sällskap hemma, fast han sover såklart. Men känns ändå tryggt att ha någon hemma, fast han inte ens skulle vakna om jag smällde med kastruller brevid honom just nu. Roligt att han kommer vara pigg imorgonbitti nu. Får sova i 14-16 timmar. Borde räcka!
Imorgon händer det saker. Vågar inte rikigt skriva om det här än. Utan får vänta tills på söndag och berätta!

Nya stjärnan här hemma

heter Amy Macdonald. Mycket bra musik om ni inte har upptäckt henne ännu.
Musiken är på hög volym och vi försöker tappert att hänga med i texterna, lite mer övning behövs.
Vi gillade hennes låt som är på topplistan nu så jag köpte hennes skiva. Det visade sig att hon hade många bra låtar!



Nu är det lyxfällan på G. Senare ska Blondinbella vara med i debatt, måste se!

Sovmorgon nalkas

Helt plötsligt är det massor som är intresserade över min bil. Det är kul. Har hittat en köpare som ska komma hit på fredag eftermiddag och "hämta" bilen. Dom har ju aldrig sett bilen men sagt att dom vill ha den. De tar tåget hit för att kunna köra hem den. Vilken chansning tycker jag. Men de gör ju som de vill. Jag har lovat att hålla den i alla fall och hoppas ju verkligen att dom köper den. För nu har jag ju sagt att den är såld till ett antal intressenter.

Imorgon börjar jag 12.15 igen, så skönt med sovmorgon. Särskilt efter denna dag som gått i ett,
sedan kvart i sex när jag gick upp imorse.
Har lite att styra med innan jobbet. Måste till optikern och fixa till glösögonen som halar ner hela tiden.
Blir nog även ett besök på apoteket, behöver en ny ansiktskräm som börjar sina.
Eventuellt tar jag en snabbis på stan också, skulle vilja ha en ny topp som jag kan ha i helgen och andra
festligheter jag ska på de kommade helgerna. Vore så roligt med något nytt.
Man blir ju så mycket snyggare då!

Att jag inte börjar tidigt imorgon betyder att jag och J kan få sova ett tag tillsammans igen.
Känns som det var en evighet sen. Men är lite orolig för att jag inte kommer att kunna somna om när han dundrar in här vid den tiden jag är van vid att gå upp. Vi får se helt enkelt.

Kossan muu

Följde med en kompis och köpte en barnvagn idag. Hon ringde på en på blocket. Den var jätte fin och blir perfekt. Varför ska man ha en splitter ny, designvagn för flera tusen. Helt galet dyrt är det med vagnar. Denna var helt okej. Allt viktigt fanns med t ex regnskydd och myggnät, t.o.m AC. Den var några år gammal men vi enades om att designen var bättre då.  Vi gillar inte de här med tre hjul och konstiga storlekar på hjulen. Denna var enkel och hade gummihjul, blir perfekt när man bor på landet. Det här är dom vi kommer bli grannar med sen, så det ska bli spännande när de får barn sen!

Ännu mer barn var det idag. Hälsade på Jonas syrra och familj. Ska vara barnvakt åt minstingen på lördag, 2 ½ år. Det ska bli kul, hoppas jag kan komma på något roligt vi kan göra. Vad gör man med en två-åring? Tittar på kor kanske. Hon verkade gilla det. Så enkelt kan det ju vara.


J jobbar natt den här veckan, tråkigt. Fast skönt idag, då kan jag se Desperate Housewives ostört denna vecka också

HELT UNDERBART FANTASTISKT

Fick prova på mitt nya schema idag, jobbade endast 7-10. Inget att klaga på denna dag såklart. Underbart väder! Jag och Emma tog en cykeltur till ensjön och fotade lite. Lite smakprov kommer här.











Tänk att vi kommer att bo bara några hundra meter från detta.

HELT UNDERBART FANTASTISKT

Änglavakt

Helgen är slut. Det gick att fylla den med saker den här  veckan också. Jag och J var och hälsade på killen som ligger på sjukhuset. Var kul att se honom i relativt gott skick. Lite taskigt med ena benet, lång väg tillbaka nu. Flera månader. Hemsk tanke, nu måste han verkligen vara stark och kämpa för att han ska kunna gå normalt igen.
Men änglavakt hade han i alla fall. Tur dom finns.

Lördags sega

Dags för en sen lunch nu, blir rester. TACO, inte fel det. Vilket rusk väder idag, vill inte ut och hoppas på att jag slipper det. Outfiten idag blev myssdressen, skönt.
Undrar om det bli storm väder här i eftermiddag. De pratade ju om att det var på gång.


Så här härligt ska vi ju ha det nu. Hoppas på sol i veckan igen. Har ju inte kommit ut och fått fotat än.

Den är återfunnen

När jag vaknade i går morse låg jag och tänkte på vad jag skulle göra. Kom fram till att jag var tvungen att åka och köpa cykel lysen och stor handla.. Men så gick det ju upp för mig att plånboken var borta. Och vad gör man utan plånbok, ingenting som kostar i alla fall. Fick lite småpanik och var tvungen att gå upp och leta vidare. Kunde inte förstå var den hade tagit vägen, måste ha tappat den. Men jag sprang ut till Skodan, som var sista utvägen. Och mycket riktigt, där låg den i sätet. Hade ramlat ur jackfickan. Så himla skönt.
Jag hade börjat grubbla över hur omständigt det hade varit att spärra kortet och vänta på ett nytt i flera dagar.

Så under lördagen blev det lite handling och jag monterade cykellysen. nu kommer jag att synas och jag kommer att se när jag ska cykla till jobbet när vi bor i huset. Vilket jag planerar att göra, får se hur det blir med det sen.

Vi var även och hälsade på Jonas arbetskamrat. Dom hade en get, i trädgården. Häftigt. Blev lite prat och fika där. Sedan var det dags för kvällsmat och vi åkte till de kommande grannarna och gjorde tacos.

Nu har jag lagt ut min bil till försäljning igen och hoppas på det bästa. Nu sitter vi ju här med fyra bilar.
Känns lite överflödigt. Här är annonsen.
http://www.blocket.se/vi/18435977.htm
Jag ändrade ett stavfel, med det blev ändå fel tillslut. Typiskt. Men det får jag väl leva med.

Lost

Äntligen hemma och det är fredagskväll. Lugnet har lagt sig och en snarkande J ligger på soffan. Det blev ett långt pass på jobbet, närmare tolv timmar. Perfekt med några övertidstimmar. Efter jobbet rusade vi iväg för att fira min morbror. Trevlig tillställning med god mat! Trots det är det väldigt skönt att vara hemma nu. Ska lägga mig i soffan ett tag nu och zappa mellan kanalerna. Först ska jag göra mig klar för natten utifall jag somnar, vilket är rätt troligt.

Är lite bekymrad dock. Kan inte hitta min plånbok. Börjar bli riktigt orolig då den inte finns någonstanns i lägenheten. Hade den sist igår på jobbet vad jag vet. Sen är det bara en dimma. Hoppas den ligger på köksbordet imorgon bitti. Lite väl optimistiskt kanske. Har för säkerhetens skull flyttat alla pengarna från rörelsekontot, lämnade ynka 200 kr. Inget hade hänt där föresten, det var mitt köp på Statoil igår lunch som var registrerat sist.
Måste komma på var jag lagt den, eller så är det så att jag tappat den helt enkelt.

Den "nya" king caben

J har införskaffat en skrutt bil. En nissan King Cab från -87. Matt svart, tejpat med silver tejp och hel unken inuti. Han tycker det är värsta coola bilen, jag bara rynkar på näsan. Visst ser den maffig ut men, ja, det märks att den är 21 gammal. Vi gjorde en stor städning i bilen idag. Den förra ägaren måste nog mer eller mindre ha bott i bilen. Det var ostbågar, rakhyvlar, saxar och glas överallt. BLÄ. Nu är den rumsren i alla fall. Måste få bort den unkna lukten också bara. På vägen hem blev jag tvungen att provköra den. Och det visade sig att vi inte kom helt överens. Den var svår i kopplingen och det kännds som man körde en traktor. J tycker jag ser as cool ut och att det är så fränt när tjejer kommer i en sån där bil. Men jag skäms när vi svänger in på macken och det står 2 tjejer där.
Han har också löst mitt bil problem, förslaget var att jag säljer min bil och sen behöver jag inte köpa någon ny,
kan ju ha det här.
Jag ska sova på saken.


1 Oktober = ?

Vad konstigt det har kännts att ha en förmiddag ledig. Jag tror att det kan bli ganska skönt att ha det en gång i veckan. Lite sovmorgon och plock hemma eller om jag går upp tidigt hinner jag till och med hitta på något. Denna gång tog jag det lugnt, sov till halv tio, läste tidningen sakta till frukosten. Sedan har jag plockat här hemma, det låg papper överallt. Jonas hinner aldrig med att ta vara på alla papper han får. Men det är lite svårt för mig att veta var jag ska göra av alla, vilka som är viktigt o.s.v. Har sorterat upp dom nu i alla fall så får han försöka titta i de högarna ikväll. Jag är så orolig för att det ska komma bort något viktigt. Sedan i huset får vi ett rum över och det kommer vi att ha som kontor. Drömmer om att vi ska ha värsta ordningen där inne, men pappersfack mm. Får se hur det blir, det är tanken i alla fall.
Jag har också tagit en sväng med vännen dammsugaren. Känns skönt att ha det här gjort före jobbet så jag slipper det efter. Jag har sett ett par fördelar med det nya schemat nu
+ för ledig förmiddagar
- för jobb ända till 18.20.

Nu ska jag bara gå till tidningsinsamlingen vihar på parkeringen. Jag trodde att detta pissregn skulle ge sig snart, vill ju inte gå ut i onödan i det. Cykla till jobbet sen också, bu, undra om jag är lat och tar bilen.


RSS 2.0