Tapetjakt

Otroligt spännande dag. Slutade klockan tio och då åkt vi ut till huset. Vi kunde gå omkring själva idag och titta och fundrera. Både ute och inne, väldigt mysigt. Drömmarna flödar. Vi mätte och åkte ner till Weydes och tittade på tapeter. Är så stolt över Jonas som orkade titta på tapeter i två timmar. Stackars affärsbiträdet. Men hon var duktig och gav inte upp. Tillslut hittade vi tapeter till vardagsrum, sovrum, kontor och hall. Vardagsrummet blev en mörkgrå aktig fondvägg med beige/bruna detaljer om jag minns rätt. Det kan ha varit mest grå, och en ljus sand färgad tapet resterande. Även den ljusa blir det i "hallen" till rummen. I kontoret blev det en svart med ljusbruna/beiga små ränder vågrätt, som fondvägg och resten blev ljus här också. Sovrummet var svårast men det blev den här fondtapeten, som först var tänkt i vardagsrum. Även här ljust resten av väggarna. Här är det en våd med den ljusa mitt i, det var rätt fint, blir något att tänka på. Sängen kommer att stå mot denna vägg.


I hallen kommer vi även nu att köra med "båttema". Så en vit-blå tapet med ränder blev det. I köket kommer vi att måla väggarna i någon struktur färg. Fortsätta på den som är nu. Lutar åt att det blir en ljusgrå/blå.
Vi köpte även massor med spackel, takfärg mm. Så nu är det bara att sätta igång. Vi introducerade målaren och han börjar på fredag. Första stora grej blir att måla paneltaket vitt.

Passade på att fota idag också. Så bilder kommer inom de närmsta dagarna. Så fort jag får tid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0