Sista juli

Sommaren rusar iväg, redan har två tredjedelar gått. Men det kan vara väldigt fint långt in i september så vi ska inte börja deppa nu.
Igår kväll var vi hos moster i smedby och grillade. Jätte god mat!! Hon hade fixat så fin dukning också med blomarrangemang. Min kusin kusin hade varit på systemet på dagen med en kompis, (båda var över 20), och blivit nekade att handla i kassan eftersom kompisen inte hade sitt legitimation med sig. Det var bara hon som skulle handla. Det här vet man ju om, att man kan bli nekat om dom misstänker att du ska köpa ut. Har själv aldrig varit med om det, men vet att när Emma var under 20 ville jag inte att hon skulle följa med in. Ifall det skulle vara någon som var extremt jobbig och fråga.
Iallafall så visste inte alla som var med igår om det här och kunde inte förstå att dom kan neka en att köpa. Jag vet inte riktigt hur lagen är, men kan tänka mig att dom har de rättigheterna. Tycker i oförsig också att det är bra! Dock irriterade om man kommer båda över 20 och någon har glömt legget. Får se om dom testar på och går till systemet och provoserar och ser vad dom gör. Antagligen så kallar de på vakten eller polisen.
Glöm inte legget hemma om du brukar få visa, även om du bara följer med en kompis!

Idag var jag på finsk massage, värsta jag varit med om. Det kan man kalla riktig massage det. Dom jag varit på innan har verkligen bara varit "skön" massage. Jag hoppas att det ska bli bättre i min axlar och nacke nu, så att jag slipper gå dit igen.
Nu ska vi åka till Jonas förråd och fixa lite!

Klarsjön

Super mys vid Klarsjön idag. När vi först kom envisades solen med att gömma sig bakom molnen men sen gav den upp och värmde oss! Härligt. Klarsjön är toppen, klart vatten och skapligt varmt. Blir kanske ett favvo bad härdan efter. Vi badade (doppade oss) och åt pastasallad som jag fixat. Gott.  
Det är American Pie på tv, rolig slapp-film att se på. Fast man har gjort de så många gånger, men de är ju alltid någon seen man snappar upp för första gången.
Tre dagar kvar på veckan nu, det går fort. Lugnare på jobbet denna vecka, kunde smita strax innan ett idag. Perfekt.
Känner mig uttorkad så ska gå och göra en drink av 7-up, lime och is. Underbart svalkande!


32°C

♥ Vilken dag! Så himla varmt, 32 grader visade vår termometer när jag kom hem från jobbet. Det var inget roligt att jobba, helt genomsvett bara genom att cykla ut till distriktet. det stod helt still på morgonen, inte en vind pust här inte.
På eftermiddagen när Jonas kom hem åkte vi till Mårängen och badade. Har aldrig varit mer efterlängtat !!
Här hemma i krypinnet har vi fått öppna fönstret i Vardags/sovrummet också, det var helt outhärdligt.
Det börjar bli dags att betala räkningarna, dom där dagarna i månaden närmar sig. Vi drar på det en dag till!
Idag kom mitt foto med i NorrköpingsTidningar. Sommarbilden som dom har varje dag, som alla kan skicka in. Jag gjorde de för jätte länge sen, trodde inte den skulle komma med. Fick värsta chocken i morse, med det var himla roligt. Dom hade samlat lite djurbilder på ett uppslag o där var min orm med.

Vet inte vad jag ska göra nu, här hemma är det UFC, ultimate fighting, inte min favvo precis. Får surfa runt här lite till!
Imorgon ska jag förhoppningsvis åka till Klarsjön med tjejerna! Hoppas på värme och sol då med så klart!

Bränd + brun

♥ Underbar dag ute i skärgården. Vi åkte till en ö där vi varit mycket när vi var små, men kände inte igen mig. Inte en helt perfekt ö, fanns inte någon riktigt bra klippa att ligga på men det gick så bra ändå. Det första jag fick höra var att en gång när vi var där, då jag var ca 1 ½ år, så hade jag sprungit omkring naken och sen börjat bajsa på berget, stående. Eftersom jag annars hade blöja undrade jag vad det var för korv som kom, den landade tydligen stående mitt mellan mina ben och sedan välte den sakta mot mitt ben och jag började gallskrika, livrädd. Detta var tydligen väldigt roligt och det var tyvärr ingen som hade glömt det heller. Mitt första möte med bajs alltså.
Jag är väldigt sugen på en egen båt, kunna åka ut en hel helg och sova över. Det är så fint på kvällarna ute i skärgården.
Hoppas jag och Jonas kanska kan köpa en till nästa sommar, vore så härligt!
Så här såg min söndag ut, inget att klaga på. (Är väl i så fall lite sveda nu):
         

Härliga Lördag

Idag ställde jag klockan och vi begav oss mot Mårängen redan vid halv tio. Till sol, bad och avkoppling.
Det var jätte skönt, varmt i vattnet också, fast att det kändes som det blev kallare för varje dopp eftersom man blev varmare i kroppen ju fler timmar vid låg.
vi åkte hem redan vid två eftersom vi skulle bort vid fem redan. Det blev buffé mat i trädgården hos farmor och farfar.
Gott. Imorgon ska vi åka ut med båten till någon ö, underbart.

   Nu kan jag äntligen använda mina solbrillor igen, för igår fick jag glädjebeskedet:
Jag kan använda linser igen!

kvällen på en brygga

♥ Även idag har det varit kanon väder. Vilken kraft man får när man vaknar på morgonen och solen lyser in. Men senarepå dagen blir det rätt segt i hettan, särskilt när man jobbar. Fast idag blev vi ordentligt bortskämda och kunde gå hem redan vid 12. Så duktigt hade vi jobbat på. Jag åkte direkt ut till Karstorp och placerade mig vid poolen med boken. Så skönt och baden svalkade verkligen, det var endast 16 grader. FY. Läste ut boken så nu är jag sysslolös igen.
När Jonas kom hem åkte vi till Ensjön och slappade på bryggan. Köpte med Aftonbladet och Klick! Jonas somnade direkt. Men så mysigt och ligga där när det skvalpar under en.
Jag tog mitt första bad också med några simtag. Riktigt skönt var det i vattnet efter att ha badat i poolen hela dagen. Måsta ha varit över 20 grader.
Imorgon åker jag och mamma och solar och badar någonstans, ska bli skönt. Jonas åker till Trosa och jobbar hela helgen.


Hollon & svamp

Idag åkte vi, kärnfamiljen, mamma, pappa, barn, barn, till skogen. Målet var svamp och hallon.
När vi kom fram och plockade ur bilen på korgar och småhinkar, frågar pappa vilken jag vill ha och jag säger:
-Jag tar den stora korgen. Pappa blir fundersam och brister ut:
-Men jag ska ju plocka svamp.
-Ehh jo, vi också.
Pappa tar den stora korgen och vi får de små hinkarna. Vi börjar småspringa efter pappa in i skogen, känns som om vi är jagade eller nåt. Men de är bara han som är så exalterad över att vi är på svampjakt. Inne i skogen får vi direktiv över vart vi ska gå, så att vi kan genomsöka området snabbt och effektivt. Jag tror att han själv tar den stigen där han vet eller  nästa är säker på att det finns svamp, så att han själv ska få plocka den. Ψ
Vi hittar alla lite svamp tillslut och på tillbaka vägen plockar vi 3 liter hallon också. Efter jagandet slår vi läger vid en sjö och grillar korv. Mamma vågar sig på ett dopp och lite simning medan vi andra tittar på, det hade faktiskt blivit lite kyligt.

           

halvars

♥ Har varit helt underbart väder idag. Sol och värme. Jag och Christin tog en promenad ner till halvars, inte så klokt i eftermiddags värmen. Blev rätt kämpigt, men gott var det med glass. Direkt när värmen kommer börjar man klaga på den, vi är rätt komiska vi, aldrig kan vi vara nöjda. Sol och värme är så klart väldigt härligt om man har tillgång till bad.
Senare kom Emma och vi stekte pannkakor i 1 ½ timme. mumma
Har börjat småläsa i fortsättningen på boken jag läste ut också. Känner på mig att det inte kommer ta lång tid att komma igenom den här också. Belinda Olsson. Kan jag rekomendera. Snart är det helg igen och jag hoppas vi kan åka ut till skärgården.


Bloggdesign.

Blir galen på det här med designen. Försökte att piffa upp min sida lite, men de var ju mycket svårare än jag trodde. Fick tips om en bra sida med koder, men fick det inte att fungera riktigt. Tillslut fick jag nöja mig med en ny bakgrundsfärg. Försökte få in ett foto, men de ville sig inte bli bra! Men det är väl övning som behövs. Får ta det i det där en annan dag igen.
Var hos optikern idag igen, trodde vekligen att det skulle vara borta nu, men ICKE. Återbesök fredag.
Nu är det redan dags att sova, ska upp om 6 ½ timme. usch.

♥ Lina

Måndag kväll

Jonas och jag hade inget att göra så vi tog en promenad ner mot stan. Jag hade sett en annons i nt om att det skulle vara "trivselkväll" i hörsalsparken, vi kände inte igen någon av artisterna. Vi svängde förbi när vi vär där men gick snabbt igenom. Kände att det var för mycket pensiovarning helt enkelt. Drog oss ner mot den nya resturangen vid strömmen, memosa eller nåt sånt, tog en dricka och chilla. Sedan vandrade vi hemåt igen, väldigt skönt att gå en sväng! Borde vi göra oftare, kommer sova så gott sen. Nu ska vi äta blåbär med mjölk.

skummjölk

Igår tog jag mig tid och läste på hur man skummar mjölk i våran kaffemaskin. Fast vi haft den i flera månader nu.
Det var inte kompliserat alls, så nu har jag tagit kaffe med skummad mjölk två dagar i rad. Kämpar på med kaffe drickandet i långsam takt. Har ju fått för mig att jag får ont i magen av kaffe. Men nu kör jag med mycket mjölk. Får se hur det går.

Snart kommer sommaren!

Regnet öser ner.

Vilket väder, är iof ganska lycklig över att det var helg och jag inte jobbade, det hade inte varit för roligt.
Men imorgon är det dags igen. Var hos otikern i fredags, ännu är det inte borta suck, återbesök Tisdag. Måtte det vara borta då, imorgon är det tre veckor med glasögonen.
Jobbade till halv sex i fredags och var skapligt slut, efter elva timmars jobb. längtade hem till soffan och tv. Mamma ringer när jag nästan är klar på jobbet och frågar om jag ska med till Sörping och äta planka. Gick inte att tacka nej där.


Annars har helgen varit lugn, storhandlade igår förmiddag, så nu är kylen full igen. Senare hjälpte jag Jonas att lasta ställningsmaterial till ett jag idag. Sen blev det lördagsmiddag på Leons, mos, köttbullar, lingonsylt och ketchup & senap. Vet i sjutton varför jag tog det, svarade JA när hon fråga om jag ville ha ketchup och senap. Hur tror ni att senapen smakade till lingonsylten... Efter jobbslitet cyklade vi ner till Trädgår´n.
Idag har jag sträckläst klart boken och lyssnat på oskan, väldigt nära ibland. läskigt
Tvättat och tvättat.

Nu är det mat på G. Kyckling och ris med någon god sås till tänkte jag.

begravning

Idag tog vi farväl av Ubbe. Det var en så fin begravning. Väldig sorlig så klart, är så orättvist att du inte finns mer.
Skulle göra vad som helst för att backa tiden för hans familjs skull, du som hade halva livet kvar. Men det finns säkert en god mening med det hemska som skett, fast det är oerhört svårt att förstå just nu.

Tänker på er ofta! Ni är starka tillsammans och klarar detta, 
med er pappa runt omkring er hela tiden!
-kram-

_________________________________________________________________________________________________


Lilla Älgsjön

Idag åkte jag, mamma och Emma till lilla Älgsjön efter jobbet. Tänkte mysa där lite, mamma hade fixat fika och mackor. Väderet var ju lite sådär men vi var optimistiska och körde glatt dit. Hittade en bra klippa och slände av oss kläderna, la oss med en varsin bok. Då tjocknar det på direkt. Tillslut blev det outhärdligt, vinden blåste upp och det va inte ett dugg skönt längre. Vi fick snällt packa ihop igen. Vi hann med en fika, men inga  mackor. Snoppet, men det är som vanligt. Nu är det blå himmel igen. Bättre lycka nästa gång.
Hemma igen planterade jag om några krukväxter, det behövdes, nu hoppas jag dom ska frodas ordentligt. Köpte en ny blomma också, passions blomma tror jag den hette, riktig häftig.
Ikväll ska vi till Karstorp och grilla, gott, börjar bli riktigt hungrig nu.
Imorgon ska jag bara jobba en stund på morgonen, sen är det begravning.

helgen

I fredags gick vi ut och åt igen, 2 dagar i rad. Kännde oss ganska bortskämda. Är nog inte alla som lägger ut nästa 1000 kr två kvällar i rad på att äta ute =/ Men ibland måste man ju festa till lite.
Lördag blev det en tripp med båten till en ö utanför Stegeborg. Det var härligt förutom att molnen dominerade. Blev hemfärd rätt fort, det manliga könet hade som vanligt inte ro att sitta still på en öde ö.
      
Hann precis hem till ovädret. Värsta jag sett på länge, regnet bara forsade ner och de blixtrade massvis. Otäckt.
Vi hade planerat att gå till Trädgår´n på kvällen och det var kört trodde vi, men omväxlande som sommarvädret är så kom solen fram igen. Så ett par drinkar på Trädgår´n blev det till slut.

Idag blev det latdag i Karstorp, lite bokläsning och lite sovande, i SOLEN. Framåt eftermiddagen tog vi våra korgar och gick till skogen. Inte mycket svamp fanns det så vi plockade blåbär och hallon. Så gott, blir hallon och blåbär i yoghurten till frukost.

Imorgon är det förhoppningsvis det sista optikerbesöket. Hoppas jag kan använda linser igen.

Torsdag

Sommaren håller i sig. Det blev sol och bad efter jobbet. Härligt. ´Hade laddat med tidningar och böcker, men somnade nästan direkt. Skönt det med iof. Senare blev det en tripp till stan och avslut med middag på Butlers med Emma och Jonas. Mycket gott.
Funderade över idag hur man egentligen övelevde utan bankkort förr. Eller man överlevde ju fast det måste ha varit så mycket krångligare. Nu när man handlar är det bara att dra kortet eller skriva under. Du kan ju även hur lätt som helst använda internet banken för att kolla alla konton, flytta pengar osv. Super enkelt. Förr var man tvungen att gå till banken för att få en utskrift över kontona och en gång om året kom en rapport över hur fonder och aktier förändrats.
Det är lite svårt att sätta sig in över hur det var, fast då viste man ju inget annat. Smidigt är det ju nu i alla fall. Undrar hur det kommer att vara om ytterligare 50 år. ??  Återstår att se. Då kommer vi kanske fortfarande hålla på med internet banken och våra barnbarn kommer att tycka att det är stenålden, vem vet... Samma sak med hur vi betalar räkningar.
Jag betalar alla över internetbanken. Vet inte ens hur det går till pappers vägen. Men där är väl vi första generationen kanske, min mamma kör fortfarande med papper. Känns lustigt, försöker intala henne hur smidigt det är på datan. Men hon insiserar på att det inte är säkert och att det tar lång tid. Men hur säkert är det att posta ett kuvert på lådan med alla räkningar på samma. Tänk om just det kuvertet kommer bort. Jag tycker att det känns mycket säkrare på internet, men de är ju vad man är van vid och alltid gjort.

Grillkväll

Idag har sommaren varit på besök igen, hoppas det blir skapligt imorgon också, tänkte se vädret på tv nu.
Det känns som att det finns så mycket mer att göra om solen är framme. Kanske beror på att man får mycket bättre humör om det är fint väder. Så otroligt skönt med sommar kvällar.
Dom vill vi ha fler av!
Optikerbesöket gick bra! Förhoppningsvis blir det bara ett besök till, på måndag. Nästan alla konstigheter i ögonen var borta. Men det blir glasögon-ormarna över helgen också.
Hade Sarah och Christin på fika idag. Stressade ihop en hallonpaj efter optikern medans jag sprang med dammsugaren och  putsade i badrummet. Hann precis pusta ut innan det ringde på dörren.
Det kom även en tjej och tittade på bilen, hon lät intresserad så får hoppas att det blir en affär de närmsta dagarna.
Så jag kan börja leta efter en ny.
Efter fikat bar det av till Klingsberg och grillkväll. Min kusin har fyllt år så vi firade henne lite med mycket god mat.

Om det blir sol imorgon hoppas jag det blir att sola lite, färgen behövs bättras på lite.

forts. på ögonhistoria

Idag var det besök på ögonmottagningen. Anmälde mig i receptionen och betalade 250 :-. Hon frågade om jag hade ett högkostnadsskydd, och nej de har jag inte. Jag ville inte ha något heller, är ju så sällan sjuk tänkte jag. Satte mig för att vänta, så kom receptionisten fram igen. Hon hade läst min remiss och menade på att det kanske blev några besök här. EEh okej, jag tar väl ett då. Vad är det här egentligen tänkte jag. Kan det vara allvarligt?!
Blev inkallad av läkaren, blev liiite besviken när det var en icke svensk. Man har lite fördommar men försökte intala mig att han har en lång läkarutbildning osv. Han fråga lite och jag skämdes när jag gång på gång fick fråga Va? En gång till.
Förtroendet sviker lite när man har svårt att förstå vad ens läkare säger. Han hittade inget konstigt i ögonen iaf. Förstod inte riktigt om han såg det optikern såg överhuvud taget. Allt var bra iaf och jag blev hemskickad.
Ringde otikern direkt och ska dit igen imorgon och checka.
Jag tycker det är helt rätt att man anställer personer från andra länder med precis lika bra och lång utbildning (om inte bättre) som den svenska. Men en sak som är så viktig är ju språket. För att skapa förtroende och förståelse mellan läkare och patient. Tänk de äldre som hör dåligt, det blir ju ännu värre för dom.
Jag som hade massor med frågor ville inte ta upp en enda nu, eftersom jag knappt hörde vad han sa. Känns inget bra! Är kanske bortskämt med den otroligt goda servicen på Optiker Person.

Ögonen

Var hos optikern idag igen.
Det hela började för länge sedan, kanske i början på maj. nästan alltid när jag tog ut linserna på kvällen så var det något som skavde och irriterade i ögonen. Jag trodde att jag hade linserna för mycket och försökte införa EN linsfri dag i veckan. Vet inte riktigt om jag höll det. Glasögon är ju inte min favvo, pga att jag tycker det är obekvämt. Funderade lite på om jag skulle kontakta optikern men visste att jag ändå snart skulle bli kallad till halvårskontroll. Irritationen fortsatte, i Italien och när vi kom hem var jag antagligen lite känslig mot gräspollen. Hade röda ögon och snuva. Och så kom den där halvårskontrollen och jag var hos optikern förra måndagen. Där fick jag genast linsförbud. Hon undrade hur länge jag hade känt att det var något och jag skämdes när jag sa ca 2 månader. Blev uppläxad att komma dit så fort jag kände något ovanligt i ögonen vid linsbäring. Skulle förstås ha lyssnat på Jonas från början. I alla fall fick jag en gel att kleta i ögonen på kvällen och jag skulle komma tillbaka på fredagen. Och INGA LINSER i veckan!
På fredagen såg det inte bättre ut och jag försökte fråga vad det var för något. Men de var lite svårt att förklara tydligen eller så var det väl jag som inte hängde med. (men det har efter detta tredje besök inte klarnat).
Fick order om att köpa ögondroppar mot allergi och ta i helgen. Men om jag skulle känna något, bli ljuskänslig, få nedsatt syn eller få ont, åka direkt upp till ÖgonMottagningen. Det lugnade ju min helg. Återbesök idag. Ingen skillnad. Får remiss till Ögonmott, får förhoppningsvis tid där imorgon.
Lite läskigt det här med ögonen. Synen är ju det sista man skulle vilja förlora.

Sommarplåga

  Drömhus & läge Utsiktstorn
                                                                                                                                       


Lite bilder från utflykten i veckan vid Stendörren. Får drömma tillbaka till hur fina sommarkvällarna kan och ska vara egentligen!

Helgen har varit lugn, känns som de har varit fullt upp men kan inte komma på vad jag gjort heller.
Men de känns ju skönt att man kanske fått lite gjort. Skrubba lite i nya badrummet, måste ju försöka hålla det fint o kliniskt ett tag nu.
Annars kan de lätt bli så att man glömmer det där hörnet längst längst in. Som är såå tråkigt att städa. Tur att de inte finns så många skrymslen längre, nu med vägghängd toa och handfat, mycket fräscht.

Vi pratade lite om vilken låt som kommer att bli årets sommarplåga. Kul att tänka tillbaka på åren innan.
Hej hej Monica, Boten Anna, Ingen vill veta var du köpt din tröja, The ketchup song och Dunka mig gul och blå. Ja, det finns ju hur många som helst. Dom som är äldst är ju lite roliga att lyssna på nu, dom väcker många minnen. Fast dom från förra året känns fortförande lite för mycket, t ex Umbrella och Ingen sommar utan reggae.
Tror att jag hörade på radion att ellaella (eller vad den heter) ligger bra (eller ska man säga risigt) till i år. Ja det blir helt enkelt spännande att se vad som händer! En sak är iaf säker, att sommarplågan rockar just den sommaren!! För att lyssna på musik i bilen med nerdragna rutor och vinden i håret, dansa och festa till bra musik en varm kväll är Toppen.

___________________________________________________________________________________________________

                                                                     Lina K

Fredag

Nu har vi det ledigt att par dagar, skönt, fast att det inte är så fasligt ansträngande att jobba nu. Jag, Emma & Jonas grillade i Karstorp ikväll, passade på när päronen är på MC-semester.

Var ju och såg Sex and the city i söndags, jag rekomenderar den starkt. Jag var med några tjejkompisar och vi alla hade försökt få våra mans att följa med, men de hade reagerat på ungefär samma sätt. Ratat direkt. Och med fasit i hand var det mycket klokt att vi inte såg filmen med dom. För att då hade det varit sista gången den kvinnliga delen hade fått välja biofilm. Det var verkligen en tjejfilm!  Men dock absolut sevärd! Även de som inte följt serien (inkl me).

Någon dag kommer det bilder från min Nikon D40X. Tid saknas just nu, är mest ute i solen!

Stendörren

När Jonas kom hem från jobbet åkte vi direkt upp mot Nyköping och Stendörren. Jag hade förberett med baguetter med skagenröra och ost, lufttorkadskinka o sallad. Lite dricka och kaffe med bulle. Badkläder så klart!
Jonas fråga om jag var redo att åka och jag sa att jag bara skulle packa ner maten.
-Maten? Finns de ingen resturang där?
Eehh hallå i huvet. Vi ska ju ha picknick, och Nej, det finns ingen resturang. =)
Jätte vacker var det där, vi satte oss på en klippa 1 meter från vattnet och åt vår picknick. Mycket gott och mysigt.
Hade med kameran också, fick några bilder på några fiskmåsar medan vi åt. Fint.
Efter fikat skulle vi utforska området. Gick över hängbroar och runt öarna. Såå underbart. Det var många båtar som hade lagt till i vikarna för natten och vi var så avundsjuka... Båt skulle man haft konstaterade vi.
Något bad blev det dock inte! Iskallt i vattnet.
Kan gott rekomendera ett besök!


Himpabadet

Har varit på Himpabadet i eftermiddag. Det var år och dar sen. När dom frågade på jobbet om jag skulle följa med,
sola, fika, fotboll och bada, var jag skeptiskt. Man har lite fördommar om badet. Att det ska vara skabbigt vatten och så vidare.
Första doppet gjorde jag en "redo att prata pension"  doppning, medan de andra sprang och dök i. När jag satte mig på kanten kom jag direkt att tänka på reklamen, och givetvis var det någan annan som också gjorde det och var tvungen att kommentera. Roligt när jag var den som var yngst i gänget =) Men grejen var att jag inte ville riskera att få in
skabb-vattnet i munnen. Klarade mig skapligt men fick spotta & fräsa lite.
När våran föredetta jobbarkompis kom upp från badet med doppat huvud kände jag mig ändå rätt trygg.
Han har hand om badet lite och tar tester medmera.
Bakterieproverna var negativa !
Skönt att veta liksom. Resterande dopp sprang jag och hoppa i med dom andra.

Nu kom Jonas hem med en stooor godis påse!

1 Juli

Inget vidare med förkyldningen, näsan rinner i ett kör. Men imorgon borde de ju ha avtagit lite.
Får vara glad att jag inte är juk särskilt ofta. Och om jag är sjuk så är de en liten förkyldning bara.
Väldigt länge sedan jag var riktigt sjuk och låg nerbäddad. -peppar peppar-

De är lugnt på jobbet, slutade 13.15 och inget stress. Orättvist nog så fick ju dom som slutar 15 också gå då,
men livet är väl inte rättvist jämt.
Cyklade ut till Karstorp och solade lite, men kände att det inte var så klokt med förkyldningen. Fick förflytta mig till skuggan istället. Skönt att det ska bli lite sommar nu de närmsta dagarna!
På torsdag ska kanske jag och Jonas åka till Stendörren, uppe vid Oxelösunds skärgård, så himla vackert där!
Picknick på klipporna på kvällen. mys.

RSS 2.0