Sommarplåga

  Drömhus & läge Utsiktstorn
                                                                                                                                       


Lite bilder från utflykten i veckan vid Stendörren. Får drömma tillbaka till hur fina sommarkvällarna kan och ska vara egentligen!

Helgen har varit lugn, känns som de har varit fullt upp men kan inte komma på vad jag gjort heller.
Men de känns ju skönt att man kanske fått lite gjort. Skrubba lite i nya badrummet, måste ju försöka hålla det fint o kliniskt ett tag nu.
Annars kan de lätt bli så att man glömmer det där hörnet längst längst in. Som är såå tråkigt att städa. Tur att de inte finns så många skrymslen längre, nu med vägghängd toa och handfat, mycket fräscht.

Vi pratade lite om vilken låt som kommer att bli årets sommarplåga. Kul att tänka tillbaka på åren innan.
Hej hej Monica, Boten Anna, Ingen vill veta var du köpt din tröja, The ketchup song och Dunka mig gul och blå. Ja, det finns ju hur många som helst. Dom som är äldst är ju lite roliga att lyssna på nu, dom väcker många minnen. Fast dom från förra året känns fortförande lite för mycket, t ex Umbrella och Ingen sommar utan reggae.
Tror att jag hörade på radion att ellaella (eller vad den heter) ligger bra (eller ska man säga risigt) till i år. Ja det blir helt enkelt spännande att se vad som händer! En sak är iaf säker, att sommarplågan rockar just den sommaren!! För att lyssna på musik i bilen med nerdragna rutor och vinden i håret, dansa och festa till bra musik en varm kväll är Toppen.

___________________________________________________________________________________________________

                                                                     Lina K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0