Skvallerbytta bingbong

På framsidan av Hänt extra denna vecka står det: Bonde-Magnus och Emma ska ha tvillingar!
Jag blev såklart nyfiken eftersom i programmet i måndags sa dom ju att inga barn var på G. Jag slog upp sidorna om paret och börjar läsa. Det framkommer efter ett tag att Emma har spått sig själv med hjälp av hårstrån och vigselringen. Därigenom har hon tytt att dom kommer att få tvillingar. Oh. Blir så trött på dessa rubriker på löpsedlarna och framsidorna. Alltid har dom vridit till allt för att sälja nummer. Och visst går man på det?
Kan ju också vara nåt liknande som att Charlotte Perelli lämnar familjen! Väldigt dramatiskt. Sen när man läser artikeln så ska hon typ åka på turne och bara vara borta en månad. Urlöjligt. Hur står kändisarna ut egentligen, med alla dessa skriverier?!?
Men jag gillar att läsa om det även om en del artiklar är rätt fattiga. Funderar på att börja prenumerera igen. Det dumma med de svenska skavallertidningarna är att dom kommer varje vecka. Kan vara lite för ofta, ibland har man inte hunnit läsa igenom den ena innan den andra kommer. Menjagtar det nog till våren då man kan sitta ute och läsa i vår-solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0