Seeeeemla

Våra grannar har ju fått en dotter. Vi kom därifrån precis. Flora är hur gullig som helst. Och så så liten. Jonas vägrar hålla, skyller på spyor och att det är "läskigt" med huvudet som far. Men allt går bra för dom, trötta så klart, har tagit på sig mamma och pappa roller perfekt.

Nu är första semlan för iår intagen. Smakade väldigt gott. Inköpt på Lindahl´s. Godkänd! En dag på jobbet vid jul fick jag en bekant smak och suktan. Det var semlan. Men jag fick snällt vänta ett par veckor på den första. Men det var det värt.

J har kommit på hur han kan spara energi när han duschar. Han har tyckt att det varit så skönt att stå länge ett par gånger nu och för att inte han ska stå själv i typ en halvtimme, har han kommit på att vi ska duscha tillsammans. Istället för att vi ska stå en kvart var så slår vi ihop dom och båda får duscha i en halv timme. Bängt.
Det är mysigt ibland, men allra skönast är det väl när man får ha duschstrålen för sig själv. När vi renoverar skojarr vi om att ha två slangar, det vore perfekt.

Fortfarande massor på jobbet. Jag får hoppa in som lagledare resten av veckan igen. Roligt! Snart är det ju dags att tänka på refrängen åter igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0