All heder till..

Nu har jag fått fart på dom nya lamporna jag köpte på IKEA. Fick köpa mini glödlampor. Så här ser den ut. Blev mysigt. Jag hade ju tänkt att ha dom på en varsin sida om sängen. Men det blev bara på ena och den andra satte jag i ett av fönstrena i köket som var så mörkt. Det blev bra det med!

Imorgon är det ansiktsbehandling som gäller. Ska bli underbart. Efter det åker jag till mamma och lunchar (tänkte ta med semlor som vi kan smaska på också). Sen jobbar jag kväll imorgon igen.

Jag fick besök av två flåsande och svettiga killar förut. Dom hade varit så duktiga och joggat ända hit ut. Tänk om man hade den energin. 8 km var det från Ektorp. Ingen dålig sväng. Och glatt sprang dom hem igen också. Fast jag erbjöd skjuts tillbaka. Men det hade ju varit fusk så klart.


Jag har fått tampas med vår "traktor" till bil i flera dagar nu. Fast jag ber om att få ha den nya så har det inte "gått". Den är ju inte lite osmidig när man ska in till stan. Tar upp 1 ½ parkeringsplats mm. Usch. Jonas tycker bara att jag ser cool ut säger han. Jag hatar den. Har jag visat någon bild på den här? Jag får ta en och visa åbäket. =) Saknar att ha en vanlig bil ibland. När jag får pengar över får det bli en. Om typ xx år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0