Tänker tillbaka

För exakt ett år sen blev vi tipsade av Tommy att en som bodde på samma väg som honom skulle sälja sitt hus. Vi som var så sugna på något bad Tommy prata med honom. Bara efter någon dag om jag minns rätt ringde denna man och vi fick komma och kolla på huset samma kväll. Det var ett litet äldre hus, rött med vita knutar och en mysig stor trädgård. När vi klev in och det första jag såg var mitt drömkök, tappade nästan andan och tittade på jonas och log. Sen det fina gamla trägolvet som var i hela huset. Mysig kamin och öppet mellan kök och vardagsrum. 2 sovrum och en inglasad altan. Kommunalt vatten mm. Vi bara smälte. Vi satte oss ner och pratade med husägaren och han berättade vad han ville ha för huset. Han bad oss åka hem och tänka över det hela och höra av oss om ett par dagar, ingen brådska var det. Vi det här laget viste vi ju båda att det här huset skulle vi ha! Mycket rörde sig i huvudet och massor med pirr.
Ca 2 veckor senare var vi på banken och affären var ett faktum. Vi blev husägare!
Nu har vi snart bott här i ett år och vi stormtrivs! Finns inget negativt och vi överlevde den fösta månaden med möss inne och kalla golv och väggar som smällde om nätterna.

Är så lycklig och tacksam över att kunna bo såhär!
Trots våra unga år, bara man vill kan man mycket!

 





Så här såg det ut när vi tog över, lite har hänt nu. Stor altan är tillbyggt.

Kommentarer
Postat av: Tobias i Falun

Hej Lina!

Minns när du pratade om att ni köpt hus.. skoj att få se det! Men shit va fint ni har det!! Förstår att ni fastnade när ni var kikade innan köpet.



Det var arvid som tipsade om bloggen så jag var tvungen att kika runt lite :-)



Ha de bra och lycka till med huset framöver!!

2009-09-14 @ 11:50:25
URL: http://briardaska.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0