Åter en helg i buskarna

Är ärligt talat VÄLDIGT trött på trädgårdsarbete nu, efter fjärde helgen i rabatterna. Hittar bara fler och fler ställen att rensa på också. Jag fick tillslut med Jonas in till stan för lite miljöomväxling idag. Turen gick till Bauhus och det var förhoppningsvis sista inköpet av trall. Vi hann med att lägga några meter till nu ikväll, roligt att se hur det blir mer och mer klart nu.

Grillen går varm hos oss nu om helgerna. Hamburgare i fredags och igår kom Mamma och Emma och vi grillade oxfilébitar. Gott gott.

Idag fick vi faktiskt hjälp av Jonas mamma med lite trädgårdsarbete. Så snällt, verkligen behövligt. Hon fick börja på den andra tomten. Ja, just det för nu har vi ju helt plötsligt två tomter att ta hand om. En fjärdedel hade ju räckt. Men ska det va ska det va. 
 

I veckan som kommer "firar" jag och Jonas 5 år tillsammans. Så långt, det har gått väldigt snabbt men vi har ju också varit med om mycket. I och med det är det ju också 5 år sedan vi slutade skolan. Helt galet, vad har man gjort egentligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0