Inspirationskväll

Igår var det inspirationsdag för postanställda i Östergötland och Sörmland. Vi var på Konsert och kongress i Linköping. Eftermiddagen började med två talare från postens styrelse och de babblade på i 45 minuter VAR om en massa ointressanta saker. Minns inte rikigt vad det var dom pratade om nu. Att vara stolt över sitt jobb nåt. Men kvällen räddades av en jätte bra inspirationsföreläsare, "stå uppare". Sedan var det buffé och dans. Väldigt trevligt! Men det kunde ha varit mer fart i dansen.

Farsdag är det och jag gav pappa det klassiska, kalsonger och strumpor. Det går väl alltid hem. Vi var på fika hos farmor och farfar på förmiddagen. Sedan bar det av till mormor och morfar. Där blev vi tillräckligt matade så det skulle räcka för denna vecka. Först toast skagen, sedan varmrätt med potatis, kött, sås mm. Till efterrätt äppelkaka med vaniljsås och grädde. Trerätters jätte gott. Men tro inte att det var allt, nej, vi är ju hos mormor. Sen var det kaffe med bullar och prinsesstårta. Vi lyckades dock slippa bullarna (fick hem dem i en påse istället). Tråkigt när det är så mycket mat så när tårtan kommer på slutet så måste man tvinga i sig den istället för att njuta. Tur jag fick hem en bit så jag kan njuta imorgon.

Golvet är klart i huset, förutom hallen. Blev så fint, väldigt ljust!! Tapeterna åker upp på tisdag och onsdag sen är det lister och lite smågrejer kvar. Så vi satsar lite på flytt till helgen, förhoppningsvis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0